"Du gick du på den om Hepstars"


Det har varit en glädjens dag för alla som älskar stora infrastrukturprojekt för 25 miljarder pengar långt fram i tiden, som vi skojade på jobbet idag. Resultatet av Sverigeförhandlingen presenterades på en pressträff på Continental och jag och Micke samkörde. Det fanns ett stort intresse kring den nyheten. Vi har matat på lokala vinklar hela dagen. Kul!


Och Hasse gjorde sin näst sista dag och blev avtackad på ett värdigt vis i bunkern. Tårta, sanning och tal av vd-Jonas. Det är han värd Hasse. Han lurade mig som fan på förra personalfesten om att han jobbade i många år med att stränga om Hepstars gitarrer. Det tyckte han var kul. Hasse är en sådan där herre som ser ut att vara drygt 50 men som fyllt 65. 

###

Bäst idag var ändå att jag fucking pressade mig upp klockan halv sex i morse för att träna. Sprang en kortis OCH gick på gym. GREAT. 

###

Bara för att jag råkade läsa en Aftonbladet+ om nya Samsung S8 är jag nu återigen sugen på att byta mobil. Det brukar gå över. 

###

Kraschen i stadshuset höll jag på att glömma. Fatta vilken fart den bilden måste haft som rammade ett räcke, ett staket, korsade en parkering och efter det smällde in i stadshusets vägg med sådan kraft att bilen började brinna. 🔥 

views

Tags