Nya matvagnar på Tanto torg

För några månader sedan parkerade en matvagn på Tanto torg, platsen som även gjort sig känd som en av de minst attraktiva av alla som finns på nedre Södermalm. Personligen tycker jag mycket om den just därför men det kan vi lägga åt sådan för nu. Det viktiga är att Bibi's Corner som matvagnen hette inte längre är kvar. Liksom ägarna till Tanto livs, som byts ut i snitt två gånger per år, så gav den rullande restaurangen upp efter ett par månader.

Men nu är det nya tider på Tanto torg igen. 


Hela två nya matvagnar har körts till torget. Den ena heter Falafel King och den har nog aldrig varit öppen över huvud taget. Den andra heter Food Masala och är istället öppen sju dagar i veckan. Om det är i paritet med antalet kunder är jag mycket osäker på. Indiskt är det i alla fall, vilket namnet avslöjar. 

Jag var förbi i dag för att hälsa på kockarna men var inte alls sugen på att handla färdigmat så jag får återkomma med ett omdöme när det provätits. Det vore fint om åtminstone en av vagnarna kunde bygga upp en trogen kundbas även om jag är skeptisk till att det går. Det är något med det här torget som gör att det ligger fel för alla. Till och med gänget inne på Kulltorps omsorgsboende undviker att hänga där.Comments